Video Verhaal

Oorspronkelijke prijs was: €3.250,00.Huidige prijs is: €1.625,00.
  • Tijd shoot 4-5 uur
  • Gemonteerde video van ± 15 min.
  • 1 gemonteerde video van ± 1 minuut
  • Geen copyright of watermerk
  • Binnen 14 dagen geleverd

Dit kun je verwachten

1. Kennismaking
We beginnen met een kennismakingsgesprek. We willen graag weten wat je leuk vindt en wat je wilt vertellen met de video. Dan kunnen we goed met je meedenken vanuit onze eigen ervaring. Het kan dus slim zijn om wat voorbeeldvideo's te verzamelen. Dan weten we sneller wat je voor ogen hebt. Heb je geen idee? Bekijk ons portfolio of bezoek YouTube.
2. Samenwerking starten
We weten nu wat je wilt, hiervoor krijg je een simpel plan zodat je weet wat je kunt verwachten en welke voorbereidingen je eventueel nog moet treffen. Bijvoorbeeld bepaalde materialen in huis halen of bijvoorbeeld de bedrijfsauto's nog even wassen.
3. De opnames
Nu komt het leuke deel! We gaan de opnames maken. We zorgen dat dit een leuke ervaring is en dat we precies vastleggen wat jij wilt. Mocht er tussendoor iets veranderen of heb je leuke (nieuwe) ideeën, dan is er vaak wel ruimte om dit uit te voeren. tijdens de "shoot".

LET OP! Drone-opnames zijn altijd afhankelijk van de weersomstandigheden. Als het regent of te hard waait tijdens de opnames dan worden deze opnames niet gemaakt. We compenseren deze opnames met reguliere video-opnames. Is er een mogelijkheid om de opnamedag te verzetten? Dan kan dat vaak wel, even in overleg natuurlijk.
4. Resultaat binnen 1-2 weken
Binnen 14 dagen kun je de eerste beelden al bekijken. Als je nog iets wilt veranderen, dan kunnen we dat samen bespreken. Je hebt recht op 2 revisies. Dit is ruim voldoende om tot een prachtig resultaat te komen.

Kenmerken

Pakket

Video Verhaal

Indicatieprijs

€ 2.250,- 

Omschrijving

Een combinatie van foto- en videodiensten. Ideaal voor het delen van het verhaal van evenementen of projecten.

Levertijd video

1-2 weken

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?